Smok X-Priv & TFV12 Prince

  • Марка: Smok

Smok X-Priv & TFV12 Prince

 
 

Smok X-Priv е перфектна комбинация от мощ и красота. Предната страна е покрита от стъкло, това може да ви предложи страхотно изживяване. Мода разполага с екран с висока резолюция. Имате на разположение огромна мощ от 225W (захранван е 2 батерии тип 18650, които не са включени в комплекта), която можете да управлявате с новия подобрен интерфейс. Имате огромен пусков бутон от лявата страна на мода. Комплекта е напълно завършен със страхотния картомайзер Smok TFV12 Prince. Той е захранван изключително мощните глави от серията V12. Ще се насладите на страхотно количество пара.

 

 

Комплекта включва:

 
  • 1 x Smok X-Priv
  • 1 x Smok TFV12 Prince картомайзер
  • 1x V12 Prince-Q4 core 0.4ohm Quadruple изпарителна глава
  • 1x V12 Prince-T10 core 0.12ohm Decuple изпарителна глава
  • 1x резервно стъкло
  • USB кабел за зареждане
  • силиконови уплътнения
 

 


 Изключителна изходяща мощност от 225W

Мода разполага с 3 различни режима на работа. Температурния режим е за вейпърите търсещи перфектния вкус. Режима с регулация на ватовете е за тези който търсят обилната пара, Мемори режима ви позволява да запаметите любимите ви настройки. Устройството се захранва от 2 батерии тип 18650 (не са включени в комплекта).


Ергономичен дизайн

Цялата изработка на мода е с идеята да бъде изключително удобен във всяка една ръка. Имате три бутона. Двата с които регулирате различните настройки се намира ниско в десния ъгъл. Големият и удобен пусков бутон се намира от лявата страна.

 

 

Нов дизайн на оперативния софтуер

Smok X-Priv разполага с нов дизайн на менютата. Интерфейса изглежда доста интуитивен. Можете да разглеждате детайла информация за различните режими и техните настройки. Можете да избирате между 6 различни цвята на настройките на дисплея.

 

Kристално ясен дисплей

Всичко на дисплея е лесно за прочитане. Лесно може да на навигирате между различните менюта и настройки.


 Множество защити

Smok X-Priv предлага множество защити на мода, за да защити от евентуални повреди.

  
       
 

Патентован заключващ механизъм:

Просто натиснете бутона и капачката на картомайзера ще се отключи. След това просто завъртете капачката и напълнете с вашата любима течност.

 

Гаранция: 3 месеца

 

167,90 лв. 137,90 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки