SMOK TFV8 Baby V2

  • Марка: Smok

 

SMOK TFV8 Baby V2 e напълно обновен и има капацитет от 5ml, което със 70% от първата версия. Той има двa мощни нови изпарителя, Baby V2 A1 и A2, A1 има супер голяма отоплителна площ, за да ви предложи бърз процес на нагряване, A2 има двойна структура отвътре, за да произведе огромни облаци от пара. Освен това, този резервоар има 3 по-широки слота за въздушен поток, за да вкара повече въздух. Иновациите непрекъснато променят изживяването!

 

V - СИМВОЛЪТ НА НОВАТА ВЕРСИЯ

TFV8 Baby V2 е напълно различен от тези на предшествениците си. Той е с нов дизайн, с "v" издълбани на горната капачка и база, целият резервоар показва нов стил!

 

BABY V2 A3

 

Вътре има 3 отделни нагревателя, комбинирани с 3 по-големи слота за въздушен поток в дъното за да може повече въздух да бъде приведен директно

 

АНТИБАКТЕРИАЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПАМУК

 

Използва антибактериален медицински памук, най-добрият заместител на бившия органичен памук. Този вид медицински памук е по-добър и може да намали количеството на бактериите.

Малка промяна, голямо подобрение

 

При старите версии от серията можете да видите уплътнение, когато завивате горната капачка, докато в този резервоар ще откриете, че уплътнението е променило позицията си на дъното на горния капак. Този дизайн прави слота за пълнене по-чист и в същото време избягва изтичане на течност.

 

ПАТЕНТЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ

 

 

TFV8 Baby V2 има патентован бутон за заключване на горния си капак, просто го натиснете, след това го преместете обратно на часовниковата стрелка, за да отворите капачката. Освен това, този дизайн може ефективно да предотврати случайно отваряне на горната капачка или изтичане

 

5ML КАПАЦИТЕТ

 

Резервоарът е с капацитет 5 ml, достатъчно голям за нормалната ви нужда. Няма нужда да добавяте течност често, както преди

 

ПО-ДОБРА СИСТЕМА ЗА ВЪЗДУХА

 

TFV8 Baby V2 също има подобрена система за въздушен поток, в сравнение със старата версия. Добавен е още един слот за въздушен поток, можете да видите 3 слота в основата на резервоара. Освен това, ширината на тези 3 слота е разширена, което спомага да се влезе повече въздух за повече пара.

 

16MM V2 BABY EXCLUSIVE DELRIN DRIP TIP

 

Специално направеният drip tip има перфектен диаметър, за да пасне на устата ви и не е необходимо да се завинтва, само с натискане на бутона поставите или извадите. Без съмнение това ще доведе до по-голям въздушен поток.

 

49,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки