Резервен POD за SMOK Nord 2

Резервен POD за SMOK Nord 2

 

В комплекта няма изпарителна глава.

  Посочената цена е за 1бр

 

   

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки