Резервен POD Smok Nord 4 RPM 4.5ml

  • Марка: Smok

Smok Nord 4 RPM 4.5ml

 

 

 

Посочената цена е за 1бр

Не съдържа изпарителна глава

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки