Плащай лесно и безопасно с Wallet

Плащай лесно и безопасно с Wallet

23 март 2021
  • Сподели:

 

Wallet (дигитален портфейл) Вече можете да заплащате вашите поръчки лесно и безопасно с чрез най-използвания и модерен начин на разплащане. При завършване на поръчката, ще видите 3 опции за разплащане. Изберете Wallet (дигитален портфейл).
На десктопа ви ще се генерира QR код, който единствено трябва да сканирате със смартфона си и готово!
За клиентите, използващи приложение за дигитален портфейл, плащането е изключително лесно – клиентът само потвърждава с ПИН или чрез биометрични данни. Не се въвежда номер на карта, име, код и друго.

 

 

 

 

 

Какво е дигитален портфейл Wallet?

 

 

 

Дигиталният портфейл е приложение, в което потребителите съхраняват своите кредитни и дебитни карти от различни банкови институции. Когато използват своя дигитален портфейл, те се разплащат през мобилно устройство само с едно действие – биометрични данни или ПИН. 

Това удобство им спестява да въвеждат своите банкови данни (номер на картата, име, валидност, код) при всяко онлайн разплащане, както и да чакат SMS от финансова институция за верификация. Дигиталният портфейл скъсява дистанцията между купувач и търговец.

Примери за приложения на дигитални портфейли у нас са Pay By Vivacom, А1 Wallet, Phyre и BCAB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо дигиталният портфейл е сигурен и защитен?

 

 

 

 

 

Дигиталният портфейл е един от най-безопасните начини за разплащане, защото никъде в процеса на плащане не се споделят чувствителни данни. Вашите клиенти използват своето приложение, за да извършат плащането. Данните остават в него, без да се споделят по време на трансакцията. Дигиталният портфейл подава информацията под формата на token (символи, които нямат стойност освен ако не сте финансова институция). 

 

 

 

 

 

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки