Марки
Цена
 лв.
 лв.

Wotofo

Филтри
Дата (ново към старо)
Ново
Wotofo nexMESH Clapton Ni80+KA1 0.2ohm Mesh Coil
Wotofo nexMESH Clapton Ni80+KA1 0.2ohm Mesh Coil

Wotofo nexMESH Clapton Ni80+KA1 0.2ohm Mesh Coil

Wotofo nexMESH TURBO A1 0.13ohm

Wotofo nexMESH TURBO A1 0.13ohm

Wotofo Profile RDA Mesh Coil 0.18ohm

Wotofo Profile RDA Mesh Coil е изработен от Kanthal A1. Има съпротивление 0.18ohm. За най-добро пред

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки