Марки
Цена
 лв.
 лв.

Vaporesso

Филтри
Дата (ново към старо)
Ново
Изпарителна глава Vaporesso GTR Mesh 0.15ohm / 0.4ohm
Изпарителна глава Vaporesso GTR Mesh 0.15ohm / 0.4ohm

Изпарителна глава Vaporesso GTR Mesh 0.15ohm / 0.4ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GT2 Core 0.4ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT2 Core 0.4ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso  GT CCELL Core 0.5ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL Core 0.5ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GT4 Meshed 0.15ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT4 Meshed 0.15ohm Посочента цена е за 1бр

Ново
Vaporesso Cascade GTM Core 0.15 / 0.4ohm
Vaporesso Cascade GTM Core 0.15 / 0.4ohm

Vaporesso Cascade GTM Core 0.15 / 0.4ohm Vaporesso Cascade GTM Core 0.15ohm 80-200W

Ново
Vaporesso GTX MESH 0.2 / 0.3ohm
Vaporesso GTX MESH 0.2 / 0.3ohm

Vaporesso GTX MESH Съвместима с Vaporesso Target PM80 Посочената цена е за 1бр изпарите

Изпарителна глава Vaporesso Orca Solo CCELL 1.3ohm

Vaporesso Orca Solo CCELL 1.3ohm Посочената цена е за 1бр

Vaporesso QF Strip 0.15ohm

Vaporesso QF Strip 0.15ohm Този изпарител е съвместим с: Vaporesso SKRR Subohm, NRG, NRG

Vaporesso QF Meshed 0.2ohm

Vaporesso QF Meshed 0.2ohm Този изпарител е съвместим с: Vaporesso SKRR Subohm, NRG, NRG Mini,

Изпарителна глава Vaporesso GT8 0.15Ω 

Изпарителна глава Vaporesso GT8 0.15Ω Съвместима с всички версии на картомайзери Vapor

Изпарителна глава Vaporesso GT6 0.2Ω 

Изпарителна глава Vaporesso GT6 0.2Ω Съвместима с всички версии на картомайзери Vaporesso N

Vaporesso Guardian CCELL Coil 0.5 / 0.6ohm

Vaporesso Guardian CCELL Coil Посочената цена е за 1бр изпарителна глава

Изпарителна глава Vaporesso GT Mesh Coil 0.18ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT Mesh Coil 0.18ohm Съвместима с всички версии на картомайзери Vapo

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL2 Coil 0.3ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL2 Coil 0.3ohm Съвместима с всички версии на картомайзери Vapore

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки