Изпарителна глава Smok Prince Q4 Core 0.4ohm

Продукти

Изпарителна глава Smok Q4 Core 

 

 

    

  • Съпротивление: 0.4ohm

  • Диапазон на мощност: 40 - 100W

  • Препоръчителна мощност: 60 - 80W

   

 

Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки