eXVape Expromizer Version 5 RTA

Продукти
74,00 лв.
  • Марка: Exvape
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

eXVape Expromizer V5 RTA

 

 

 

 

Новият метод за горно пълнене прави презареждането с течност още по-лесно, като по този начин горната капачка вече не трябва да се сваля от изпарителя и може да се отвори, като просто се плъзга настрани. Завиващата се капачка помага да се предотврати случайното отваряне.
 
 
Контролът на въздушния поток може да се използва по два различни начина. От едната страна на Airflow Conrol има 6 отвора, които можете да отваряте и затваряте на стъпки. От другата страна има голям отвор, който можете да регулирате безстепенно.
 
 
Новият Expromizer също използва метода на въздушния поток отгоре надолу, където въздухът отгоре се насочва надолу през странично прикрепени канали и тече отдолу към намотката. Тази функция също така предотвратява изтичането на течност.
 
 
Expromizer V5 може да се използва с всякакъв вид течност, тъй като контролът на течността тук предлага широка гама за контрол на потока.
 
 
 
Лесно изграждане на единична намотка. Просто увийте намотка, свържете краищата с положителните / отрицателните стълбове и я фиксирайте на място, като затегнете винтовете.
 
 
 
ГОРНО ПЪЛНЕНЕ
 
 
Много лесна и удобна система за горно пълнене. Просто развийте и плъзнете горната капачка. Напълнете резервоара с течност и завийте обратно горната капачка.
 
 
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки