Продукти

Доставка

 

 

VAPE.BG си партнира с куриерски фирми "ЕКОНТ" и "SPEEDY"
 

 

ВАЖНО!

 

 

Доставка с куриерска фирма ЕКОНТ се изпълнява само до офис на куриера

Доставка с куриерска фирма SPEEDY се изпълнява до адрес (врата) и до офис на куриера

 

Вие ще получите БЕЗПЛАТНО Вашата поръчка, ако стойността й надхвърли 60лв до избран офис на курерската фирма

Вие ще получите БЕЗПЛАТНО Вашата поръчка до врата, ако стойността й надхвърли 70лв с курерската фирма SPEEDY

 

 


► Можете да заплатите Вашата поръчка чрез наложен платеж - това означава, че стоката се заплаща на куриера в момента на нейното получаване. За всички областни градове доставките обикновено се получават на следващия работен ден, освен при възникване на обстоятелства независещи от www.vape.bg. За всички останали населени места се доставя в зависимост от графика на куриерската служба в срок до 3 работни дни.

► Поръчки направени до 16:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота се обработват още на същия ден. Всички останали поръчки и поръчките направени през празничните и почивните дни се обработват на следващия работен ден.

► Поръчки на продукти от електронния ни магазин могат да се правят от потребители със и без регистрация
 

 

 

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

 

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата търговеца се освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, при положение, че тази услуга се извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто са Еконт или Спиди.

За направеното от клиента плащане Еконт/ Спиди издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

 

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържите са нас на телефон: 087 704 7665 от понеделник до събота в часовете от 10.00 до 18.30ч. или ни пишете на имейл адрес: office@vape.bg

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки