Марки
Цена
 лв.
 лв.

ColinsS Premium

Филтри
Дата (ново към старо)
ColinsS Royal White - 7 Mix Tobacco 10ml

Тютюнев аромат - 7 Mix Tobacco PG 40/60 VG

ColinsS Royal Silver - RY4 Tobacco 10ml

Тютюнев аромат - RY4 PG 40/60 VG

Ново
ColinsS Royal Red - Camel Tobacco 10ml
ColinsS Royal Red - Camel Tobacco 10ml

Тютюнев аромат - Camel PG 40/60 VG

Ново
ColinsS Royal Green - Mint Tobacco 10ml
ColinsS Royal Green - Mint Tobacco 10ml

Тютюнев аромат - Ментол PG 40/60 VG

ColinsS Royal Gold - M`boro Tobacco 10ml

Тютюнев аромат - Марлборо PG 40/60 VG

Ново
ColinsS Magic Ruby - Coke 10ml
Ново
ColinsS Magic Cold - Mint Bubblegum 10ml
Ново
ColinsS Magic Blue - Sweet Ice Candy 10ml
ColinsS Magic Blue - Sweet Ice Candy 10ml

Свежа сладка мента PG 40/60 VG

Ново
ColinsS Magic Amber - Apple Pie 10ml
ColinsS Empire White - Fruitmix White 10ml

Микс от бели горски плодове PG 40/60 VG

ColinsS Empire Red - Fruitmix Red 10ml

Микс от червени горски плодове PG 40/60 VG

ColinsS Empire Green - Watermelon Mint 10ml

Свеж вкус на диня с мента PG 40/60 VG

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки