Промоция!

Smok Vape Pen 22 Light Edition

55.00лв. 45.00лв.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикети: , , ,

Описание

Smok Vape Pen 22 Light Edition

Vape Pen 22 Light Edition е усъвършенствана версия на Vape Pen 22. Както името подсказва, в новата версия имате вградени LED светлини. Когато използвате устройството в основата на глава ще свети LED индикацията, ще можете да променяте цвета на светлините, благодарение на цветните силиконови уплътнения в комплекта. Този вейп е от типа всичко в едно, което му позволява да бъде с компактен размер. С диаметър от 22мм и капацитет на батерията от 1650mAh, този вейп ще ви осигури страхотни количество пара и несравним аромат. Всички части на Vape Pen 22 Light Edition – могат се отделят една от друга и лесно да бъдат почистени. 

Иновациите правят изпаряването изключително!

 

Конфигурация и параметри

Разглобяем за по-голямо удобство

Всички части от вейпа могат да бъдат отделени една от друга, за да може лесно да ги почистете.

Един бутон за всичко

 

Вградена 1650 mAh батерия

Вейпа е с вградена батерия и лесно може да бъде зарежда посредством Micro-USB.

Интелегентен LED индикатор

Изпарителна глава тип Mesh

Сравнена с традиционната изпарителна глава, Mesh разполага с доста по-голяма нагреваема площ, която се нагрява равномерно, което предразполага за по-добро изпаряване и по-добър вкус на течността.

Изпарителна глава тип Strip

Нов тип глава от страна на Smok, която е направена изцяло от кантал. Тази глава има огромна загряваща площ, което подпомага по бързо изпаряване на течността. Този тип глава е с удължен живот на действие, тъй като се намалява натрупването на нагар. Тази глава ще ви докара изключително плътен вкус на течността, което пък ще ви докара страхотно преживяване.

Въздухопроводи

Разполагате с два срещуположно разположени въздухопровода в горната част на батерията.

Множество защити

Горно пълнене


СЪВЕТИ ЗА БЕЗПРОБЛЕМНОТО И ПРИЯТНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ ПРОДУКТ

  • Този вейп е оптимизиран да бъде използван само на директна инхалация (DL – Direct Lung), тип наргиле. Това означва да всмуквате изпаренията направо в белите дробове, без да се оставяте парата да се задържи в устата ви.Ако се опитвате да го използвате като обикновена цигара (MTL – Mouth to lung), то вероятността да протече и/или да не ви задоволява е много голяма;
  • Силно препоръчително е да използвате течности с по-високо съдържание на растителен глицерин VG;
  • За да избегнете неприятен вкус, мирис на изгоряло или дращене на гърлото, винаги накапвайте няколко капки течност върху памука/ватата на изпарителната глава, когато я използвате за първи път. Важно е също, след като напълните картомайзера с течност, да изчакате поне 5-10мин преди да започнете да изпарявате. Имайте предвид, че течностите с високо съдържание на глицерин (VG) се абсорбират по-бавно.
  • Спазвайте посочените на всеки изпарител параметри, зададени от производителя. Нагласяйте вашето устройство ( ако има такава опция) съгласно посочения диапазон на изпарителя.
  • Задължително правете отстояние минимум 10сек между 2 всумквания;
  • Не разпушвайте!
  • Подменяйте редовно изпарителните глави.
  • Не използвайте вейпа, ако картомайзера е без течност.

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

Допълнителна информация

Цвят

, , , , , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.