Промоция!

Smok E-Priv Kit

179.00лв. 149.00лв.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикети: , , ,

Описание

Smok E-Priv Kit

Вдъхновен от света на спортните автомобили, SMOK ви представя още един зашеметяващ бокс мод – E-Priv. Всеки детайл е внимателно проектиран и изработен. Благодарение на материалите, дизайна и изработката E-Priv ще стане ваш любим вейп двигател. Устройството е захранвано 2 батерии ти 18650 (не са включени в комплекта), а максималната изходяща мощност е 230 вата. Този мод идва в комплект с невероятния TFV12 Prince картомайзер, който използва новите мощни глави от серията V12 Prince. Сложената глава в картомайзера е V12 Prince Dual Mesh, в нея имате две паралелно създадени Mesh площи, което ще ви осигури безпрецедентна бързо нагряваща се площ. Използвайки комплекта на E-Priv ще разберете, колко вълнуващо може да бъде вашето вейп пътешествие. Господа, време е да запалите вашия двигател! Иновациите правят изпаряването изключително!

 

Конфигурация и параметри

Компоненти

По-голям от по-голям

Големият V12 двигател е символ на супер колите и мечта на всеки един любител на автомобилите. Новосъздадената V12 Prince Dual Mesh глава в която имате две паралелно създадени Mesh площи, което ще ви осигури безпрецедентна бързо нагряваща се площ. Тази глава е като V12 двигател, дори нещо повече, в момента който започне нагряването ще усетите огромно количество пара, което ще ви накара да се почувствате развълнувани. С тази мечтана глава, направена от SMOK, вие ще разберете, че вейпинг изживяването е станало по-очарователно.

Силно ядро – силно представяне

E-Priv е управляван от нов чип – ARM-M4. Той е с подобрени характеристики спрямо предишно използвания. Скоростта е повишена, както и SRAM (Static Random-Access Memory). Благодарение на новия чип, скоростта за опресняване на данни на дисплея е повишена, както и времето за реакция при зададена операция е съкратено.

Нов интерфейс

Центрираният 1.45 инчов TFT дисплей е с нов дизайн, който доста наподобява информационния дисплей при автомобилите. Новият интерфейс е още по интуитивен и с още по детайлна вийпинг информация (режим на работа, ефекти, батерия, информация за „дръпките“). Всичко това е допълнено с 6 възможности за избор на цвят на дисплея.

Защитен анти-плъзгащ пръстен

Голям пусков бутон

От 1W до 230W настройване

Максимална изходяща мощност е 230 вата, захранвана от 2 батерии тип 18650 (не са включени в комплекта). На дисплея имате двоен индикатор за живота на батериите, за да може точно и ясно да знаете оставащия капацитет на батериите.

Поставяне на батериите

Възможност за ъпгрейдване и зареждане

Чрез кабела в комплекта можете да обновите вашия софтуер или просто да зареждате батериите без да ги вадите.

Множество защити

Изпарителни глави TFV12

Пълнене с вейп течност

СЪВЕТИ ЗА БЕЗПРОБЛЕМНОТО И ПРИЯТНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ ПРОДУКТ

  • Този вейп е оптимизиран да бъде използван само на директна инхалация (DL – Direct Lung), тип наргиле. Това означва да всмуквате изпаренията направо в белите дробове, без да се оставяте парата да се задържи в устата ви.Ако се опитвате да го използвате като обикновена цигара (MTL – Mouth to lung), то вероятността да протече и/или да не ви задоволява е много голяма;
  • Силно препоръчително е да използвате течности с по-високо съдържание на растителен глицерин VG;
  • За да избегнете неприятен вкус, мирис на изгоряло или дращене на гърлото, винаги накапвайте няколко капки течност върху памука/ватата на изпарителната глава, когато я използвате за първи път. Важно е също, след като напълните картомайзера с течност, да изчакате поне 5-10мин преди да започнете да изпарявате. Имайте предвид, че течностите с високо съдържание на глицерин (VG) се абсорбират по-бавно.
  • Спазвайте посочените на всеки изпарител параметри, зададени от производителя. Нагласяйте вашето устройство ( ако има такава опция) съгласно посочения диапазон на изпарителя.
  • Задължително правете отстояние минимум 10сек между 2 всумквания;
  • Не разпушвайте!
  • Подменяйте редовно изпарителните глави.
  • Не използвайте вейпа, ако картомайзера е без течност.

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

Допълнителна информация

Цвят

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Smok E-Priv Kit“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × one =