Промоция!

Smok X-Priv & TFV12 Prince

199.00лв. 167.90лв.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикети: , , , , ,

Описание

Smok X-Priv е перфектна комбинация от мощ и красота. Предната страна е покрита от стъкло, това може да ви предложи страхотно изживяване. Мода разполага с екран с висока резолюция. Имате на разположение огромна мощ от 225W (захранван е 2 батерии тип 18650, които не са включени в комплекта), която можете да управлявате с новия подобрен интерфейс. Имате огромен пусков бутон от лявата страна на мода. Комплекта е напълно завършен със страхотния картомайзер Smok TFV12 Prince. Той е захранван изключително мощните глави от серията V12. Ще се насладите на страхотно количество пара.

 

Комплекта включва:

 

 • 1 x Smok X-Priv
 • 1 x Smok TFV12 Prince картомайзер
 • 1x V12 Prince-Q4 core 0.4ohm Quadruple изпарителна глава
 • 1x V12 Prince-T10 core 0.12ohm Decuple изпарителна глава
 • 1x резервно стъкло
 • USB кабел за зареждане
 • силиконови уплътнения

Голям 2 инча дисплей с висока резолюция:

Характеристики:

Компоненти:

 Изключителна изходяща мощност от 225W

Мода разполага с 3 различни режима на работа. Температурния режим е за вейпърите търсещи перфектния вкус. Режима с регулация на ватовете е за тези който търсят обилната пара, Мемори режима ви позволява да запаметите любимите ви настройки. Устройството се захранва от 2 батерии тип 18650 (не са включени в комплекта).

Ергономичен дизайн:

Цялата изработка на мода е с идеята да бъде изключително удобен във всяка една ръка. Имате три бутона. Двата с които регулирате различните настройки се намира ниско в десния ъгъл. Големият и удобен пусков бутон се намира от лявата страна.

 

Нов дизайн на оперативния софтуер:

Smok X-Priv разполага с нов дизайн на менютата. Интерфейса изглежда доста интуитивен. Можете да разглеждате детайла информация за различните режими и техните настройки. Можете да избирате между 6 различни цвята на настройките на дисплея.

Кристално ясен дисплей:

Всичко на дисплея е лесно за прочитане. Лесно може да на навигирате между различните менюта и настройки.

 Множество защити:

Smok X-Priv предлага множество защити на мода, за да защити от евентуални повреди.

 

Двоен индикатор за капацитета на батерията:

Изпарителните глави на TFV12 Prince

 

Патентован заключващ механизъм:

Просто натиснете бутона и капачката на картомайзера ще се отключи. След това просто завъртете капачката и напълнете с вашата любима течност.

Горна система за пълнене:

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

 

 • Този вейп е оптимизиран да бъде използван само за директна инхалация (DL – Direct Lung),или като наргиле. Това означава да всмуквате изпаренията направо в белите дробове, без да се оставяте парата да се задържи в устата ви;
 • Ако се опитвате да го използвате като обикновена цигара (MTL – Mouth to lung), то вероятността да протече и/или да не ви задоволява е много голяма.
  Силно препоръчително е да използвате течности с по-високо съдържание на растителен глицерин VG;
 • За да избегнете неприятен вкус, мирис на изгоряло или дращене на гърлото, винаги накапвайте няколко капки течност върху памука/ватата на изпарителната глава, когато я използвате за първи път. Важно е също, след като напълните картомайзера с течност, да изчакате поне 5-10мин преди да започнете да изпарявате;
 • Имайте предвид, че течностите с високо съдържание на глицерин (VG) се абсорбират по-бавно;
 • Спазвайте посочените параметри на всеки изпарител зададени от производителя. Нагласяйте вашето устройство (ако има такава опция) съгласно посочения диапазон на изпарителя;
 • Задължително правете отстояние минимум 10сек между 2 всумквания;
 • Не разпушвайте!
 • Подменяйте редовно изпарителните глави;
 • Не използвайте вейпа, ако картомайзера е без течност.

 

Допълнителна информация

Цвят

, , , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.