Промоция!

Kamry kecig 4.0 Heating Box

129.00лв. 102.90лв.

Изчистване

Описание

Kamry kecig 4.0 Heating Box

KeCig 4 е новата версия на добре позната серия от бездимни устройства. Той е най-малкия мод в света и е с уникален дизайн.  

KamryTech KeCig 4.0 Heating Stick е хибрид между конвенционалните и електронни цигари. Новото устройство използва истински пълнители от тютюн, но вместо да ги изгаря, за да произведе опасен дим и катран, то го загрява и произвежда пара от тютюн. За мнозина електронните цигари се оказаха жизнеспособна алтернатива на пушенето, задоволявайки желанието си за никотин. Съществуват обаче и много пушачи, които намират вкуса на истински тютюн толкова труднен за замяна, че продължават да рискуват живота си, като продължават да пушат. Именно към тях е насочен новият продукт на KamryTech с новата си KeCig 4.0 бездимна цигара.

Бездимната цигара KeCig 4.0 Heating Stick изглежда като електронната, но всъщност е много различна по отношение на функционалността си. Вместо никотинова течност, тя използва истински тютюн във формата на малки цигари ( Heets ), които се загряват при висока температура, но няма процес на горене. Миниатюрните цигари, наречени „Heets Sticks“, се вмъкват в нагревателното устройство KeCig 4.0 Heating Stick, като само филтъра остава отвън. Нормалните цигарите изгарят при около 800 градуса по Целзий, докато при KeCig 4.0 Heating Stick тютюна се нагрява до 260 градуса, като липсва катрана и дима.

Как работи Kamry KeCig 4.0 Heating Stick?

Kamry KeCig 4.0 Heating Stick е система за пушене на тютюневи стикове включваща 3 основни компонента – тютюнев стик (HEETS), държател (KeCig 4.0 Heating Stick) и зарядно устройство.

За да се използва Kamry KeCig 4.0 Heating Stick, потребителят вкарва тютюнев стик (HEETS) в предназначеното за това гнездо на KeCig 4.0 Heating Stick. Холдъра на KeCig 4.0 Heating Stick съдържа електронно контролиран нагревател, който загрява тютюна.

Конфигурация

  • 1x Kamry KeCig 4.0  с батерия 650mAh
  • 1x камера за загряване Kamry KeCig 4.0
  • 1x USB кабел за зареждане на батерията
  • 1x силиконов пръстен
  • 10 x специални клечки за почистване на камерата

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (HEETS) или неправилното зареждане на батерията.

 

Допълнителна информация

Цвят

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.