Промоция!

IJOY Diamond PD270 Kit

209.00лв. 179.00лв.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикети: , , , ,

Описание

IJOY Diamond PD270 Kit

Комплекта IJOY Diamond PD70 идва при вас с възможност за използване на две батерии тип 20700 (включени в комплекта), както и с картомазйера Captain X3S, който е с размер 25мм и капацитет от 4.2мл.. Дизайнът е вдъхновен от технологията за рязане на диаманти. Дисплеят се слива с панела на мода, което предава на устройството елегантен вид. Големият пусков бутон също е проектиран, така че да е в тон с цялостната визия на мода. Diamond PD270 идва с голям OLED дисплей, както поддръжка на всички познати режими. Имате възможност на софтуерен ъпгрейд, както и зареждане на батериите през usb порта.

Спецификация и конфигурация 

 

Чип проектиран от IWEPAL

Компоненти

Центриран конектор

Центриран конектор, който ви позволява използването на картомайзери с размер до 33.5мм, без да се показват извън корпуса на мода.

Изящен като диамант

 

Мощ

Максимална изходяща мощност от 234 вата и мигновена реакция.

 

Перфектна визия

USB порт за зареждане

Картомайзер Captain X3S

 

Характеристики и компоненти

Плъзгаща система за пълнене

Различни изпарителни глави

СЪВЕТИ ЗА БЕЗПРОБЛЕМНОТО И ПРИЯТНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ ПРОДУКТ

  • Този вейп е оптимизиран да бъде използван само на директна инхалация (DL – Direct Lung), тип наргиле. Това означва да всмуквате изпаренията направо в белите дробове, без да се оставяте парата да се задържи в устата ви.Ако се опитвате да го използвате като обикновена цигара (MTL – Mouth to lung), то вероятността да протече и/или да не ви задоволява е много голяма;
  • Силно препоръчително е да използвате течности с по-високо съдържание на растителен глицерин VG;
  • За да избегнете неприятен вкус, мирис на изгоряло или дращене на гърлото, винаги накапвайте няколко капки течност върху памука/ватата на изпарителната глава, когато я използвате за първи път. Важно е също, след като напълните картомайзера с течност, да изчакате поне 5-10мин преди да започнете да изпарявате. Имайте предвид, че течностите с високо съдържание на глицерин (VG) се абсорбират по-бавно.
  • Спазвайте посочените на всеки изпарител параметри, зададени от производителя. Нагласяйте вашето устройство ( ако има такава опция) съгласно посочения диапазон на изпарителя.
  • Задължително правете отстояние минимум 10сек между 2 всумквания;
  • Не разпушвайте!
  • Подменяйте редовно изпарителните глави.
  • Не използвайте вейпа, ако картомайзера е без течност.

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

Допълнителна информация

Цвят

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…