Промоция!

Картомайзер Wismec Theorem

69.00лв. 55.00лв.

Налично

Описание

Wismec Theorem изпарител, проектиран от JayBo, вдъхновен от SMM, е първият Wismec Drip Tank Hybrid с новата и вълнуваща NotchCoil от неръждаема стомана. Това устройство за изпаряване е първото, което използва Open Wicking System. Свалянето на стъклото от корпуса позволява лесно инсталиране на памук и намотки. Премахването на горния капак на въздушния поток едновременно излага накрайника за пълнене, което позволява на потребителя лесно да пълни изпарителя, без да променя настройките на въздушния поток.

 

параметри:

Диаметър: 22 мм

Дължина: 46.25мм

 

Основни характеристики:

Неръждаема стомана и разглобяема структура: Wismec Theorem е изработен от неръждаема стомана и всички компоненти са удобни за отделяне и почистване.

Допълнителна тръба:

В допълнение към прозрачната стъклена тръба, която ясно показва всички вътрешни компоненти и нивото на е-течност, опционалната стоманена тръба ще ви донесе различно визуално удоволствие.

 

Иновативно горно пълнене на течности:

Премахването на вградената горна капачка на въздушния поток и дюзата за течност едновременно излагат запълващия порт, което позволява потребителят лесно да пълни резервоара, без да променя предишните настройки на въздушния поток.

 

Удобен контрол на въздушния поток:

Чрез завъртане на пръстена за контрол на въздушния поток по часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка можете да регулирате въздушния поток и да се наслаждавате на прекрасна пара. Освен това, опционалният пръстен за контрол на въздушния поток ще ви донесе различен опит.

 

 

Новаторска NotchCoil система с памук:

Освен оборудвания NotchCoil с памук, потребителите могат да използват собстеноръчно направени намотки според предпочитанията им.

 

Комплекта включва:

2 * пръстена за контрол на въздушния поток (единичен и двоен)

1 * Неръждаема облицовъчна туба

1 * Стъклена туба

2 * NotchCoil ™ с памук

3 * Силиконови пръстени (сини)

4 * Винтове

1 * Ключ 1.25 мм за задвижване (0.05in)

1 * Ръководство за потребителя

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Картомайзер Wismec Theorem“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + 7 =