Промоция!

Картомайзер Aspire Revvo 2.0ml

75.00лв. 59.90лв.

Налично

Описание

 

Aspire Revvo e революционен картомайзер а нова концепция, която използва плоската радиална намотка, ARC  „Aspire Radial Coil“. Този изпарител ще ви предостави отлично производство на пара и аромат.

 

Картомайзерът Revvo е лесен за поддръжка, за разглобяване и за сглобяване, а изпарителната глава може да се смени, дори когато има течност в картомайзера

 

 

Никой досега не е произвеждал такава иновативна сменяема изпарителната глава, освен, разбира се, Aspire. Фантастичният нов дизайн на намотките, ARC „Aspire Radial Coil“, разположени хоризонтално в картомайзера. Идеята в дизайна е увеличената повърхност на намотката за страхотен вкус и отлична пара, направена от Kanthal с резистентност от 0.10-0.16ohm.

 

 

Регулируем въздушен поток отгоре с три големи отвора за въздух

 

Зареждане с течност 

 

Зареждането на Revvo се извършва през централната му част от горната страна, както е показано на илюстрацията. Пружината на тръбата е достатъчно мека, за да позволи дори лек натиск от почти всеки тип бутилка / стъклен капкомер, за да я отвори, но и достатъчно силна, за да създаде необходимото уплътнение, когато се освободи след пълнене.

 

Съдържание

1 * Aspire Revvo, 2 * ARC – Aspire Radial Coil (0.10-0.16ohm), 1 * Стъклена тръба, 10 * О-пръстени, 1 * Ръководство за потребителя, 1 * Защитна силиконова капачка

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.